Outfall - sommerlejren 2016

Et postapokalyptisk scenarie

 

Tilmeld dig til sommerlejren her: Tilmelding

 

Jorden - 2116 AD.

Hærget af årtiers krig er store dele af Jorden forvandlet til en barsk og ugæstfri ødemark.

Det startede ellers lovende. En ung videnskabsmand opfandt det biologiske middel G-42. Målet med dette middel var at gøre en ende på de udfordringer, som opstod i forbindelse med at der blev flere og flere mennesker på Jorden. Det var svært at skaffe mad og andre livsnødvendige ressourcer til så mange mennesker - og G-42 lovede en løsning på dette problem. G-42 skulle forøge mængden af naturlige ressourcer ... men det gik lige modsat !!

De naturlige ressourcer blev færre og færre - og menneskene gjorde derfor som de altid har gjort, når de føler sig truet: De gik i krig for at skaffe sig flest mulige ressourcer inden det blev for sent. Krigen varede flere årtier - uden at der blev fundet en vinder ... Og krigen krævede masser af ofre, så der kun var ganske få overlevende tilbage.

Adgang til de få ressourcer der er tilbage, kan betyde forskellen på liv eller død for de overlevende grupper af mennesker, som bebor denne ødemark. De overlevende har inddelt sig i grupper eller klaner, som hver især besidder en eller flere ressourcer, som f.eks. mad, medicin, jern og guld, der er blandt de eftertragtede ressourcer som er nødvendige for at overleve.

Handel mellem de enkelte klaner er derfor afgørende for at få adgang til alle typer af ressourcer ... men handlen er styret af "Magten" - en lille gruppe som kontrollerer handel mellem klanerne med hård hånd - og de fokuserer hovedsagligt på at vedblive med at have ... magt - og leve så behageligt et liv som muligt..

De forskellige klaner er derudover:

 

Jordens Børn:

Jordens børn er den lokale befolkning af landmænd (og kvinder), som prøver på at holde på de få afgrøder, som de igennem de sidste par år har fået til at vokse på deres marker, men presset fra Magten bliver større og større. Klæder sig typisk i tøj, som er neutralt gråt eller i brunlige farver.

 

Tænkerne:

En gruppe af nørdede forskertyper, som forsøger at finde en kur mod de problemer som er opstået pga. G-42. De forsøger også, om de kan finde en kur mod de mutationer som er observeret hos enkelte af de overlevende gennem de seneste par år - særligt hos Krells Disciple. Klæder sig i hvide kitler og bruger sindrigt værktøj, kolber, bunsenbrændere og ind i mellem en lægtehammer, til at konstruere mærkelige maskiner og blande eleksirer.

 

Krells Disciple:

En gruppe af fanatikere. Tror på, at det er muligt at vende tilbage til tiden før G-42 - ved at tilbede forskellige artefakter - genstande fra fortiden. De samler på og opsøger disse genstande - og tilbeder dem i mystiske ritualer. Nogen siger, at det er lige før det vil lykkes for dem - men kan det passe? Det er de samme mennesker, som også siger, at der er set mutationer blandt Krells Disciple - forvrængede lemmer og vansirede ansigter. Men hvem kan sige om det er sandt - for Krells Disciple hylder sig i stort, løst og halvødelagt tøj, så det er svært at se om der faktisk er to eller tre arme ...

 

De sorte ulve:

De sorte ulve er en gruppe af lejesoldater som ankom til området ved Toggerbo sammen med Magten som har hyret dem til at holde styr på de resterende grupper og sørge for at de gør som der bliver sagt.

 

Den 8. Division:

En gruppe af oprørere som udfordrer Magten og deres lejesvende i gruppen De sorte ulve. Den 8. Division består primært af tidligere professionelle soldater og andre hårdtslående typer, som bestemt ikke ser det som en naturlig ting, at Magten skal styre tingene. De holder til i udkanten af området ved Toggerbo - og angriber transporterne af varer og ressourcer med jævne mellemrum. Det er vist på tide, at Magten får gjort noget ved Den 8. Division ....

 

 

Hvordan skal det ende ?

Du giver selv svaret på årets sommerlejr 2016 - som også i år er henlagt til Toggerbo på Mols i weekenden 26 - 28 august.

Tilmeld dig til sommerlejren her: Tilmelding