Rollespil i Bakkeskoven ved Stjær - 20. oktober 2012

Fafner havde mange deltagere med ved efterårets rollespil i Bakkeskoven

 

 

Rollespil i Bakkeskoven lørdag d. 20. Oktober 2012

 

En slave føres afsted

 

Skatten er fundet - nu skal den vejes !

 

Drageæggets forbandelse

En drage er fløjet over byen Farn og har tabt et æg, hvorved byen bliver forbandet. Dragen opdager først at ægget er væk, når den kommer tilbage til sin hule langt inde i skoven og den tror derfor, at der er nogen der har stjålet ægget. Dragen bliver rasende og sværger, at den vil udslette dem, der har stjålet ægget. Den ildspyende drage begynder at lede efter synderen, alt imens den spreder død og ødelæggelse på sin vej.

Drageægget - som landede midt i byen - må IKKE klække før dragen har fået det tilbage, ellers vil der her være en drageunge løs, en drageunge der endnu ikke har fået sin ildånde under kontrol. Derfor er Bakkerigets folk nødt til - på magisk vis - at indkapsle ægget, så det ikke udklækkes.

Et gammelt sagn fortæller, at der findes et søskendepar - en bror og en søster - som besidder de helt særlige evner, der skal til for at indkapsle ægget med magi. Magien vil dog kun virke, hvis både bror og søster gør det sammen, men desværre er søskendeparret blevet skilt fra hinanden som ganske små.

Samtidig med bekymringerne om ægget og truslerne fra den ildspyende moder-drage, begynder der at ske mærkelige ting i byen. Det tyder på, at alle som opholder sig i nærheden af drageægget i længere tid bliver ramt af forbandelsen og begynder at opføre sig mere og mere underligt.

Dragen skal formildes og alle drager er glade for guld og denne er ingen undtagelse. Derfor kan dragen overtales til ikke at brænde alt af og udslette Bakkeriget, hvis den får sit æg tilbage sammen med æggets vægt i guld.

Vil det lykkedes Bakkerigets folk at indsamle så meget guld, at det kan vejes op mod drageægget? Og hvad med alle de mærkelige ting der sker i byen? Og vil det lykkedes at bringe søskendeparret sammen, så Bakkeriget kan reddes og forbandelsen hæves?

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------