Niebelungen: 

 Kongeriget Niebelungen

Nibelungen er et lille og sagnomspundet kongerige , som nu om dage kun er forbundet med den menneskelige verden via en portal, som med visse mellemrum manifesterer sig i byen Bjedstrup som ligger mellem Skanderborg og Ry i Danmark.

 

Niebelungen er fanget i en tidslomme, som i menneskelig tid matcher perioden mellem den tysk-romerske kejser Karl den Store (også kendt som Charlemagne - død 814) og Kejser Karl d. 5 (død 1556).

 

Det er i den periode, hvor den gamle verdens oprindelige slægter langsomt, men sikkert trækker sig tilbage fra den synlige, menneskeligt dominerede verden og forsvinder ind i sagntågerne.

 

Karl d. 5 er dermed den sidste menneskelige kejser, som har set og talt med en elverfyrste og med en dværgekonge. Dette skete da elverfyrsten Wolfric og dværgkongen Albrecht deltog ved Karls kroning til tysk-romersk kejser i året 1530 - dvs. i tiden lige før reformationen løb gennem Europa og for altid ændrede ved de gamle og hævdvundne skikke og endegyldigt rev båndet over mellem den menneskelige verden og den gamle verden. Siden da, er den gamle verdens oprindelige slægter ikke blevet set eller hørt i menneskenes verden.

 

Kun via Nibelungen er det stadig muligt at møde de gamle oprindelige slægter:

 

·        De virkelystne og mangfoldige - mennesker

 

·        De dygtige smede og frygtløse krigere - dværgene

 

·        De stolte og smukke elver

 

·        De grumme og rå gobliner og orker

 

·        De venlige og livsglade, men også listige og snu hobitter

 

Nibelungen er dermed et kongerige som ikke følger den tidsregning som er gældende i vores verden. At være fanget i en tidslomme betyder derfor, at i Niebelungen ser man klædedragter, våben, kunst og skikke som spænder fra vikingernes storhedstid til højmiddelalderen lige før reformationen. Her har man mulighed for at udleve sine drømme om at udkæmpe drabelige ridderslag, udøve magi, medvirke til at regere et kongerige eller smede rænker og undergrave andres regering af et kongerige.

 

Man kan også opbygge et handelsimperium, brygge og sælge miksturer og anden vidundermedicin, udøve et håndværk som smed eller bager og tjene en formue. Kun din fantasi sætter grænserne.