Niebelungen: 

 Niebelungen: Historie og Geografi

 

 

Niebelungen var i tidernes morgen et samlet kongerige under den mægtige konge Karl den Skaldede - en krigerkonge af gudernes nåde, som samlede kongedømmet og sikrede ro i landet så længe han levede. Han regerede med en jernnæve i fløjlshandsken og var tillige en mester i at holde de forskellige fraktioner og slægter i skak og spille dem ud mod hinanden hvis det trak op til uenigheder.

 

For yderligere at styrke sammenholdet, adopterede Karl en ung mand fra hver af de fremherskende slægter: En elverprins, en orkfyrstes søn og et menneskebarn og opdrog dem som sine egne sønner.

 

Men da Karl døde, var sammenholdet slut. Karls adopterede sønner krævede hver for sig at blive anerkendt som den nye konge over det samlede Niebelungen - men da ingen af dem kunne mønstre en hær stor nok til for alvor at overvinde begge de to andre fraktioner - så endte Nibelungen med at blive delt i tre bystater, som siden da har ligget i indbyrdes stridigheder:

 

Leichtenheim hvor primært mennesker og hobitter holder til - en by som er præget af lovlydighed. Det er her de pæne og ordentlige indbyggere med gode manerer og en forkærlighed for det ridderlige ideal holder til. Ofte afholdes turneringer, hvor man kan vinde priser og måske en adelig dames hånd, hvis man sejrer.

 

Leichtenheims våbenskjold har grundfarverne Blå og Hvid

 

  

 

 

Dunkelstadt hvor primært gobliner og deres noget større fætre orkerne holder til - en by som er præget af lovløshed. Det er her de skumle, suspekte og nogen gange direkte modbydeligt onde indbyggere holder til. Det vrimler med luskede personer som ikke holder sig tilbage for at falde alle og enhver i ryggen - og et rask lille mord hører til hverdagens glæder.

 

Dunkelstadts våbenskjold har grundfarverne Sort og Gul.

 

  

 

 

Kaufenhof hvor primært elver og dværge holder til - en by som er præget af væbnet neutralitet mellem slægterne. Alle kan mødes her og handle eller udveksle rygter. Her afleveres våben ved indgangen til byen, så alle kan opholde sig uden at skulle frygte for sit liv … men også en by hvor man nemt kan blive snydt i en handel hvis man ikke passer på - for både dværge og elver er gode til at slå en handel af og det er normalt dem der går grinende til banken.

 

Kaufenhofs våbenskjold har grundfarverne Grøn og Gul

 

  

 

 

  

Tæt på portalen til vores verden og dermed lige i udkanten af Nibelungen, ligger endnu en by. Det er den lille by Neuburg, som er første opholdsted for nye spillere, gæster og rejsende som lige er kommet igennem portalen og dermed gæster kongeriget Niebelungen for første gang. Neuburg er anerkendt af alle de øvrige bystater som et neutralt område, hvor det ikke er tilladt at bruge våben eller på anden vis yppe kiv og bruge vold. Neuburg er dermed sikkert område for alle nye spillere, gæster og rejsende, som har brug for at vænne sig til livet, skik og brug mv. i kongeriget Nibelungen.

  

Neuburgs våbenskjold har grundfarven Rød og Gul

 

  

 

 

 

 

Når og hvis man har vænnet sig til livet, skik og brug i Nibelungen og ønsker at fortsætte sit ophold, ligger det helt naturligt for at man efter nogle gange drager videre fra Neuburg til en af de andre byer, som huser folk der deler den måde man selv ser på verden.

 

Hvis man er mest disponeret mod den gode side, så vil det være naturligt at slå sig ned i Leichtenheim.

 

Hvis man er mere til den onde og mørke side vil Dunkelstadt være naturlig.

 

Og hvis man evner at se verden fra flere sider og måske har en købmand i maven, vil det måske være mest naturligt at slå sig ned i Kaufenhof.